Waregemse Rijschool, praktijk en theorie

Waregemse Rijschool, jouw veilige start in het verkeer

Disclaimer

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Waregemse Rijschool kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Waregemse Rijschool. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Waregemse Rijschool verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Waregemse Rijschool

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Waregemse Rijschool-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Waregemse Rijschool-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Waregemse Rijschool. U kunt uw verzoek sturen naar Waregemse Rijschool door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Waregemse Rijschool

De informatie op de Waregemse Rijschool website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Waregemse Rijschool streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Waregemse Rijschool hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.